Termeni si Conditii de Utilizare al site-ului www.rocaen.ro

Utilizarea site-ului www.rocaen.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu termeni si conditii de utilizare impuse, va rugam sa parasiti imediat site-ul.

Definitii: (Urmatorii termeni vor fi definiti pentru o mai buna intelegere a conditiilor de utilizare):

  • Utilizator – orice persoana interesata de site-ul rocaen.ro sau care acceseaza site-ul rocaen.ro;
  • Serviciu – acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de rocaen.ro prin Internet.

Obligatiile Utilizatorului:

a. Utilizatorul site-ului web este obligat ca la fiecare accesare a site-ului web sau la utilizarea serviciilor oferite sa actioneze in mod legal. Utilizatorul se obliga sa:

  • nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  • nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si sa nu il autorizeze) sa foloseasca serviciul rocaen.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator;
  • nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

b. Utilzatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze proprietarii site-ului rocaen.ro in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de rocaen.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.
Limitarea raspunderii

a. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel rocaen.ro nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sãu sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

II. Proprietarii site-ului rocaen.ro nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:

  • serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra;
  • serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;
  • orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;
  • datele prezentate pe site sunt actuale sau corecte;
  • informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site.

III. Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre rocaen.ro poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de pe site-ul rocaen.ro prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.

b. Raspunderea rocaen.ro (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 10 de lei.

Newsletter

Newsletter-ul "Rocaen.ro"(denumit in continuare SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit oferit vizitatorilor site-ului (denumiti in continuare UTILIZATOR sau ABONAT) caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

 Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (email) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newletter. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii. Acesti Termeni si Conditii sunt publicate in aceasta pagina, in limba romana. Termenii si conditiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor.

a. Inregistrare
Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele personale cerute in formularul de abonare. Datele personale necesare sunt: nume/prenume si adresa de email. Aditional pot fi cerute date suplimentare, cu conditia ca utilizatorul sa-si dea acordul in mod expres si neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false si nici introducerea de date care nu va apartin. Ne rezervam dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

b. Conditii de utilizare
Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre rocaen.ro ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care emailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

Dupa abonare nu este permisa raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Rocaen.ro respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter , este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se re-aboneaza.

c. Date cu caracter personal
Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de rocaen.ro.

Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Securitate

Utilizatorul ia la cunostinta ca proprietarii site-ului rocaen.ro nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care sunt vehiculate prin Internet.
Conexiunea la alte Site-uri

a. Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre rocaen.ro pe WEB, pentru a face legatura cu alte site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca rocaen.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

b. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru a putea fi folosita de Utilzator si nu implica sprijinirea de catre rocaen.ro a materialului disponibil pe acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
Proprietate intelectuala

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site (cu exceptia aplicatiilor folosite in baza " second party site's policies"), sunt marci inregistrate ale rocaen.ro.
Generalitati

a. Modificari ale conditiilor – rocaen.ro poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

b. Forta Majora – rocaen.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care rocaen.ro nu este responsabila.

c. Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre rocaen.ro. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. rocaen.ro nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

d. Confidentialitate – rocaen.ro nu garanteaza ca utilizarea acestui site va fi confidentiala si nici nu suntem responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al incalcarii confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site permite rocaen.ro sa primeasca informatii cu caracter personal.

Clauze finale

Rocaen.ro poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.
Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre proprietarii site-ului rocaen.ro , fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, vom pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii.

Date de Contact

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail: